Piipunpellitys ja rakennuspeltityöt Taivassalossa ja lähikunnissa

Piipunpellitykset

Piipunpellitys antaa suojaa sääolosuhteilta sekä kosteudelta ja tekee läpiviennin vesitiiviiksi. Piipunpellityksen tehtävä on varmistaa, että hormi ja piippu pysyvät hyvässä kunnossa. 


Pellitys on tarpeen uusia, jos piipunjuuri vuotaa vettä tai sitä epäillään. Myös silloin, kun asennetaan uutta piippua tai tehdään kattoremonttia, uusitaan usein samalla piipunpellityskin.

 Ota yhteyttä, jos haluat kysyä lisää tai pyytää tarjouksen piipunpellityksistä. Palvelemme Taivassalossa ja lähikunnissa, kuten Kustavin ja Vehmaan alueilla.

 

Sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmän tehtävänä on johtaa sadevesi ja sulanut lumi pois rakennuksen läheisyydestä. Järjestelmä koostuu kouruista ja syöksytorvista, jotka ovat valmistettu korkealuokkaisista ja kestävistä materiaaleista. Kun asennus tehdään ammattitaidolla, lopputulos kestää aikaa ja sääolosuhteita.

 

 

Kattoturvatuotteet

Meiltä saat asennuksineen myös kattoturvatuotteet. Kattoturvatuotteet muodostuvat lape- ja seinätikkaista,kulkusilloista ja lumiesteistä. 

 

 

Nuohoojan palvelut

Jos olet omakotitalon omistaja tai haltija, sinun tulee vastata nuohouksen järjestämisestä lain ja asetusten edellyttämällä tavalla. Vakituisessa käytössä olevan asunnon tulisijat tulee nuohota vuoden välein, ja yksityisessä vapaa-ajankäytössä olevien rakennusten tulisijat tulee nuohota kolmen vuoden välein.


Koulutettu nuohoojamme tekee nuohoukset Taivassalossa ja
lähikunnissa sekä vakituisessa käytössä oleviin että vapaa-ajan asuntoihin.

Rakennustyöt

Kiinteistökorjauksista aina kattotöihin

  • merimaisema, laituri ja palju
  • uusittu moderni sauna
  • tumma, moderni sauna lauteineen
  • tumman saunan lauteet
  • uusi, moderni kiuas
  • kylpyhuoneen ovi
  • kylpyhuoneen kaakelit